[:id]

Mr Nico Irawan, SS.,M.Pd., Dosen Rajamangala University of Technology Krungthep Thailand menjadi pembicara pada kuliah umum yang diselenggarakan STIE-AAS Surakarta.

DSC_0691-300x160 Mr. Nico Dosen Rajamangala University of Technology Krungthep Thailand Isi Kuliah Umum di STIE-AAS

Acara yang berlangsung di auditorium kampus STIE-AAS, Jumat 13-14 Oktober 2017 ini dibagi menjadi tiga sesi. Sesi pertama dengan yang dihadiri oleh Kelas Regular A,B dan C.

Budiyono SE.,M.Si selaku Pembina Yayasan Amaliyah Ilmi Surakarta menjelaskan bahwa kuliah umum ini dilaksanakan setiap tahun sebagai salah satu bentuk aktivasi kerja sama yang sudah ada dari STIE-AAS Surakarta dengan perguruan tinggi luar negeri yaitu Rajamangala University of Technology Krungthep Thailand adalah salah satunya .

“STIE-AAS Surakarta mengundang dosen tamu dari luar negeri untuk memberikan kuliah umum. Tujuannya, agar mahasiswa dapat membuka wawasan dan wacana mengenai perkembangan ilmu yang ada di negara lain,” terang Budiyono.

[:en]

Mr. Nico Irawan, SS., M.Pd., Rajamangala University of Technology Krungthep Thailand lecturer at a public lecture held by STIE-AAS Surakarta.

The event which took place in STIE-AAS campus auditorium, Friday, 13-14 October 2017 is divided into three sessions. The first session was attended by Regular Classes A, B and C.

Budiyono SE.,M.Si as the coach of Amaliyah Foundation Ilmi Surakarta explained that this public lecture is held every year as one of activation of existing cooperation from STIE-AAS Surakarta with foreign university that is Rajamangala University of Technology Krungthep Thailand is wrong only.

“STIE-AAS Surakarta invites guest lecturers from abroad to give public lectures. The goal, so that students can open insights and discourse on the development of science in other countries, “explained Budiyono.

[:]